Speciaal voor de winter heeft Helmuth een winteraanbieding die hij speciaal maakt op maat voor u. 

De winter is ideaal geschikt om aan uw swing te werken. Vaak zijn leerlingen huiverig om aan de swing te werken in de zomer
Omdat soms even de scores minder kunnen zijn?  en we toch de drang hebben om te moeten presteren. En in de winter zijn er bijna geen wedstrijden vandaar dat ik met heel veel spelers werk in de winter aan hun swing, zodat ze in het voorjaar met een juiste swing en zelfvertrouwen de baan in kunnen gaan.

Het beste is om eerst in de winter samen een juiste intake te doen: wat zijn uw wensen, en uw doelen? gevolgd door een 0 meting waarbij ik uw set up en swing opneem op de digitale camera. Natuurlijk zoals velen gewend zijn van mij komen alle films en evaluaties, plan van aanpak op uw eigen academie site te staan.

Heeft u wensen en wilt u ook in de winter serieus samen met mij aan uw swing gaan werken, en stappen gaan maken ik begeleid u graag daarbij en maak een programma naar aanleiding van uw wensen met een leuke winteraanbieding. Maar het is ook mogelijk om dit in een groepje te doen wat uzelf of ik samenstel voor u. en dat spaart uw kosten uit, en wie wilt dat nu niet.Wilt u heel het programma ontvangen of informatie  Neem contact op met:

Helmuth van Heel

Tel:  0031 (0)6 48 08 29 02

info@helmuthgolf1.nl