Road to Portugal seizoen 2018-2019

 

Elke maand van het jaar organiseert Helmuth een wedstrijd op Prise D’eu voor leden en niet leden van Prise D’eau op zaterdag 23 juni 2018 speelde we weer onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Verslag van de eerste Road to Portugal 

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en iedereen begint weer met een schonen lei. Dit maal altijd weer de gezellige Texas scramble wedstrijd. Leuk dat we ook wederom veel nieuwe spelers erbij hadden. Na iedereen weggestart te hebben een heerlijk broodje Jantje in de keuken gehaald en die ging er goed in. In elk team was een captain aanwezig die de groep naar grote hoogte niveau bracht.

Twee teams behaalde 24 stabelford punten maar het team van Ton,John,William en de jarige Paul speelde -1 onder de baan en hadden een lager hcp zei pakte de volle 30 punten

Het team van captain Richard, Marjo en Fien pakte 24 punten.

Stand na de eerste wedstrijd:

 • Ton Hollebrandse       30 punten
 • William Laak               30 punten
 • John van den Buijs    30 punten
 • Paul van Gageldonk   30 punten

Tweede plaats

 • Richard Wittens        24 punten
 • Marjo Wittens           24 punten
 • Fien van Halder        24 punten

Volgende maand zaterdag 28 juli 15:28 uur is weer onze tweede wedstrijd en dan spelen we:  Touwtjes wedstrijd speelt u ook eens mee, en ook als u geen lid bent van Prise d’eau kunt u gewoon mee doen, en wie wil er nu niet een geheel verzorgde golfreis naar Portugal winnen.

Ik dank West Algarve Golf en Prise d’eau voor alle mooie prijzen die ze ook dit jaar weer beschikbaar stellenDe winnaar pakt de hoofdprijs een geheel verzorgde golfreis naar Portugal aangeboden door West Algarve Golf
speelt u ook eens  mee en ervaar hoe gezellig het is: mail Helmuth info@helmuthgolf1.nlOnze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen start weer op zaterdag 23 juni dan beginnen we om 15:28 uur op De Leij en spelen we de altijd leuke en gezellige wedstrijdvorm Texas Scramble ook in het alweer 4de seizoen zijn de kosten voor deelname €25 en wat krijgt u daar voor:

 • 9 Holes Greenfee
 • 2 drankjes
 • baancatering
 • Tapa’s  of iets lekkers na afloop
 • Dagprijs 18 holes greenfree
 • En aan het einde van de serie van 12 lessen prijzen met een prijzenpot van €2400 én als klapper:  een Golfreis naar Portugal
 • Heel veel gezelligheid en altijd een goed georganiseerde wedstrijd

En met trots kan ik meedelen dat Peter Diks van West Algarve Golf ook in het nieuwe jaar weer een hoofdprijs beschikbaar stelt een golfreis naar Portugal. Gezien er vaak verwarring is met de naam Golfacademie cup denken veel golfers dat het alleen voor leden voor de Golfschool academie leden is maar dat is niet zo. Deze wedstrijd is open voor iedereen lid of geen lid van Prise d’eau. Mede daar ook om gaan we in het nieuwe seizoen de naam veranderen in: “The Road to Portugal”
Powered bij West Algarve golf”

Peter dank je wel

Ik wil iedereen bedanken voor jullie deelname het afgelopen seizoen mede door jullie is het voor mij als organisator weer een succesvol jaar geweest met heel veel leuke en gezellige momenten. Kijk nu al weer uit naar het seizoen 4 Road To Portugal 

Voor het 4de seizoen hierbij de data van alle wedstrijden
 1. 23 juni
 2. 28 juli
 3. 11 aug
 4. 22 sep
 5. 13 okt
 6. 10 nov
 7. 15 dec
 8. 12 jan
 9. 16 feb
 10. 16 maart
 11. 6 april
 12. 18 mei

Wilt u ook eens mee spelen mail mij dan, en in verband met nieuwe privacy wet, als u niet vermeld wilt worden laat het mij weten.

 

Voor meer informatie:
H.J.M. van Heel.
PGA Golf Teaching Professional
Wuyvenhaerd 29
5221 RB  ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 48082902