Road to Portugal seizoen 2018-2019

Elke maand van het jaar organiseert Helmuth een wedstrijd op Prise D’eau voor leden en niet leden van Prise D’eau op zaterdag 18 mei  speelden we weer onze 12 de wedstrijd van het nieuwe seizoen.

De finale van een heel mooi jaar, met vele gezellige wedstrijden en veel deelnemers.

Verslag van finale en  12de wedstrijd van de Road ToPortugal

Ditmaal speelde we de wedstrijdvorm: Stabelford.

Het weer was stralend en iedereen had er weer zin, ditmaal heb ik ze allemaal weg gestart. Er leek een ontspannen sfeer te hangen, maar ook toch wel een bepaalde gezonde spanning want voor de tweede plaats was er nog veel mogelijk.

Berry die speciaal uit Nieuwgein komt om mee te spelen, belde nog ik sta in de file, maar net op tijd stond hij op de tee en pakte zelfs de eerste plaats. Menno van Barneveld pakte de tweede prijs en maakte sprongen in het klassement. Paul van Gageldonk was al zeker van zijn reis naar Portugal.

Eindstand van The Road To Portugal 

  1. Paul van Gageldonk
  2. Menno van Barneveld
  3. Roy Daniels
  4. Henk Koper
  5. Jack Aalders
  6. Richard Wittens
  7. Jan Pieter Hak
  8. Stephan Kienhuis
  9. Antia van Aalderen
  10. Geronimo Latumaerissa

Hoe we verder gaan met het nieuwe seizoen, daar ben ik nog druk mee bezig maar hoop u dat snel te vertellen, maar dit succes gaat zeker een vervolg krijgen. En wederom heeft Peter Diks van West Algarve golf en Golf Trips.nu als eerste prijs een golfreis beschikbaar gesteld. wilt u op de hoogte gehouden van The Road to Portugal mail mij dan :info@helmuthgolf1.nl 

Ik dank West Algarve Golf en Prise d’eau voor alle mooie prijzen die ze ook dit jaar weer beschikbaar gesteld hebben, en Prise D’eau en de witte brigade van De Bonheur dank voor de fijne samenwerking 

En wilt u alle uitslagen, standen en uw vorderingen zien. klik op deze link 

 Tot ziens bij de Road to Portugal 

 

Prijzen pot Road To Portugal  seizoen 2018-2019

De prijzen worden verdeeld aan de hand van de eindrangschikking in mei 2019. Om kans te maken op de prijzen moet de golfer aan ten minste vijf wedstrijden worden deelgenomen.

Prijzenpot Golfacademie seizoen 2018-2019.

1ste plaats  Vierdaagse Golfreis naar de Algarve. Vlieg in de herfst of winter van 2019-2020 naar het zonnige Portugal en overnacht in het viersterren hotel Tivoli de Lagos. Tijdens de reis speel je 18 holes op Onyria Palmares Golf en Espiche Golf. Incl 3 overnachtingen in een luxe 2 persoonskamer-Zeer uitgebreid ontbijtbuffet-4 dagen autoverhuur- Eén diner incl.drankjes in een typisch lokaal visrestaurant en vliegreis.

2de Plaats  123-kaart (30 ritten) op Prise d’eau

3de Plaats 123-kaart (20 ritten) op Prise d’eau

4de Plaats 123-kaart (10 ritten) op Prise d’eau 

5de Plaats 2 maal 18 holes groenfee vouchers

6de Plaats 1 maal 18 Holes greenfee vouchers

Voor meer informatie:
 
H.J.M. van Heel.
PGA Golf Teaching Professional
Wuyvenhaerd 29
5221 RB  ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 48082902