With Helmuth on Tour “Road to Portugalseizoen 2019 2020

Beste deelnemers het heeft even geduurd maar goed werk heeft tijd nodig.
Zoals velen van jullie weten organiseer ik graag evenementen en onderneem leuke activiteiten met mijn leerlingen en niet leerlingen, want ik vind het leuk om onder de mensen te zijn. Het aantal deelnemers van de RoadtoPortugal  is de afgelopen jaren toegenomen, en ik wil graag dit succes verder uitbreiden samen met u? In goed overleg met de BV van Prise d’eau hebben we besloten dat ik ook zelf verder ga met deze leuke wedstrijden. Wel in een ander concept, we spelen een groot aantal wedstrijden op Prise d’eau en dan spelen we 9 holes.maar ga ook on tour met de deelnemersnaar andere banen, en dan spelen we 18 holes met een dagschotel.Zelf zal ik zorgen voor een mooie prijzen pot en ook dit jaar spelen we 12 wedstrijden en de beste 5 tellen weer mee voor de prijzen.Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nuzorgt ook dit jaar weer voor mooie prijzen, en zelfs een eerste prijs een golfreis naar Portugal. maar ook daarnaast zorg ik voor een mooie prijzen pot.Gezien het andere concept zijn de kosten van deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50  en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €74  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerde.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en op mijn speciale mailing lijst van The Roadto Portugalte komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.Wilt u alle standen zien van het nieuwe seizoen klik op deze link

En wilt u alle uitslagen nog zien van afgelopen jaar klik op deze link 

 Tot ziens bij de Road to Portugal 

Winnaars seizoen 2018-2019

Prijzen pot Road To Portugal  seizoen 2019-2020

De prijzen worden verdeeld aan de hand van de eindrangschikking in augustus 2020. Om kans te maken op de prijzen moet de golfer aan ten minste vijf wedstrijden worden deelgenomen.

Prijzenpot Golfacademie seizoen 2019-2020

1ste plaats  Vierdaagse Golfreis naar de Algarve. Vlieg in de herfst of winter van 2020 of voorjaar 2021 naar het zonnige Portugal en overnacht in het viersterren hotel Tivoli de Lagos. Tijdens de reis speel je 18 holes op Onyria Palmares Golf en Espiche Golf. Incl 3 overnachtingen in een luxe 2 persoonskamer-Zeer uitgebreid ontbijtbuffet-4 dagen autoverhuur- Eén diner incl.drankjes in een typisch lokaal visrestaurant en vliegreis.

Vervolg van de prijzen pot volgt binnenkort. Op dit moment mijn sponsors voor de prijzen.

  1. West Algarve Golf en golftrips nu
  2. Club Dé Hockey en Golfspecialist
  3. Gigi Bowmer Beauty and Business
  4. Bonheur Horeca
  5. Helmuth van Heel golfprofessional

 

Verslag van de eerste Helmuth on tour to: The Road to Portugal 

Vele waren nog op vakantie maar we hadden een mooie opkomst en leuk om te zien hoe fijn ze het vinden om elkaar weer te zien. Vandaag speelde we op Prise D’eau en speelde we 9 holes op De Blaak, de wedstrijdvorm was stableford. Halverwege 9 holes  zorgde ik weer voor de baancatering en Joyce had weer gezorgd voor een heerlijke wrap. Bij binnenkomst werden de kaarten overhandigd en de beste score was van Riky Naaijkens en ze maakt ook nog een birdie dus krijgt nog

1 bonus punt boven de 30 punten die ze als winnaar krijgt.

Na de prijsuitreiking was er nog een heerlijk Saté met friet, en Hetty en ik waren weer de hekkensluiters, het was weer een heerlijke dag voor iedereen. De nodige inschrijvingen zijn al weer bevestigd voor het uitje op de Batouwe. we kijken er nu al weer naar uit, met Helmuth on tour!

Hierbij de uitslag van de eerste 5 deelnemers en de volledige  uitslag is weer te zien op deze link

  1. Riky Naaijkens 16 punten
  2. Menno van Barneveld 16 punten hoger hcp
  3. Ben van de Pas 15 punten
  4. Hetty van Hilten 14 punten
  5. Agnes Kin 13 punten
Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 28 september 16:00 uur  en spelen we uit op De Batouwe in Tiel, dan spelen we 18 holes en de wedstrijdvorm is de Par van Helmuth ik speel dan mee in de eerste flight en de score die ik maak hang ik de de hole. Na afloop eten we gezamenlijke dagschotel. Ook dit wordt weer een gezellige dag.
En we hebben mooie dagprijzen, maar ook deze wedstrijd telt mee voor de hoofdprijs kosten van deze complete dag €78
wilt u ook meespelen stuur mij dan een mail naar:info@helmuthgolf1.nl 
Op de foto de trotse winnaar  van de eerste wedstrijd Riky
 
H.J.M. van Heel.
PGA Golf Teaching Professional
Wuyvenhaerd 29
5221 RB  ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 48082902