With Helmuth on Tour “Road to Portugalseizoen 2019 2020

Beste deelnemers het heeft even geduurd maar goed werk heeft tijd nodig.
Zoals velen van jullie weten organiseer ik graag evenementen en onderneem leuke activiteiten met mijn leerlingen en niet leerlingen, want ik vind het leuk om onder de mensen te zijn. Het aantal deelnemers van de RoadtoPortugal  is de afgelopen jaren toegenomen, en ik wil graag dit succes verder uitbreiden samen met u? In goed overleg met de BV van Prise d’eau hebben we besloten dat ik ook zelf verder ga met deze leuke wedstrijden. Wel in een ander concept, we spelen een groot aantal wedstrijden op Prise d’eau en dan spelen we 9 holes.maar ga ook on tour met de deelnemersnaar andere banen, en dan spelen we 18 holes met een dagschotel.Zelf zal ik zorgen voor een mooie prijzen pot en ook dit jaar spelen we 12 wedstrijden en de beste 5 tellen weer mee voor de prijzen.Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nuzorgt ook dit jaar weer voor mooie prijzen, en zelfs een eerste prijs een golfreis naar Portugal. maar ook daarnaast zorg ik voor een mooie prijzen pot.Gezien het andere concept zijn de kosten van deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50  en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €74  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerde.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en op mijn speciale mailing lijst van The Roadto Portugalte komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.Wilt u alle standen zien van het nieuwe seizoen klik op deze link

En wilt u alle uitslagen nog zien van afgelopen jaar klik op deze link 

 Tot ziens bij de Road to Portugal 

Winnaars seizoen 2018-2019

Prijzen pot Road To Portugal  seizoen 2019-2020

De prijzen worden verdeeld aan de hand van de eindrangschikking in augustus 2020. Om kans te maken op de prijzen moet de golfer aan ten minste vijf wedstrijden worden deelgenomen.

Prijzenpot Golfacademie seizoen 2019-2020

1ste plaats  Vierdaagse Golfreis naar de Algarve. Vlieg in de herfst of winter van 2020 of voorjaar 2021 naar het zonnige Portugal en overnacht in het viersterren hotel Tivoli de Lagos. Tijdens de reis speel je 18 holes op Onyria Palmares Golf en Espiche Golf. Incl 3 overnachtingen in een luxe 2 persoonskamer-Zeer uitgebreid ontbijtbuffet-4 dagen autoverhuur- Eén diner incl.drankjes in een typisch lokaal visrestaurant en vliegreis.

Vervolg van de prijzen pot volgt binnenkort. Op dit moment mijn sponsors voor de prijzen.

 1. West Algarve Golf en golftrips nu.
 2. Club Dé Hockey en Golfspecialist.
 3. Gigi Bowmer Beauty and Business.
 4. Lya Swaans Body Shape Verbluffend Anders.
 5. Bonheur Horeca.
 6. Helmuth van Heel golfprofessional.
 7. Henk Koper.

 

Verslag van de zesde wedstrijd  Helmuth on tour to: The Road to Portugal  Op Golfclub Prise D’eau 

Wat een mega  opkomst en super leuk om weer 7 nieuwe deelnemers te verwelkomen, en golfers van omliggende banen die mee gaan spelen. En gaan ze zien wat voor een mooie baan we hebben op Prise d’eau.

Ook doel van mijn opzet is met The Road To Portugal. om meer mensen te binden aan Prise D’eau.
Door deze wedstrijden die ik al meerdere jaren organiseer worden de golfers lid van de club, en verblijven ze vaker op Prise d’eau, en nemen  ze een lesje bij me!

Dit maal speelde we de Par van Helmuth. Voor aanvang van de wedstrijd heb ik 9 holes gespeeld op De Blaak met marker. Het was mijn verjaardag en had vrij dus alle tijd. Eerst handen schudden in het clubhuis en daarna inslaan, en even de greens testen. De afslag op 1 was niet goed die haalde ik een beetje om en miste de up en down en maakte een bogey. Maar op hole twee sloeg ik een ijzer 5 op 169 meter bij de pin en het was een easy birdy daarna ging de trein lekker lopen en maak nog een birdy op 9, en kwam in de rode cijfers binnen 1 onder de baan 35 slagen.
Hetty starte in de eerste flight en nam 3 nieuwkomers mee in de flight”dat is Hetty wel toevertrouwd” Bij aankomst bij de green schreef Hetty mijn score op de vlaggenstok en dat werd de par van de hole.

Leuk om te zien op een afstand toen ik een heerlijk broodje kroket bracht om iedereen bij aankomst meteen naar de vlag te zien lopen, om te kijken wat ik gemaakt had en hoor je potverdikke hij maakt een birdy.
Maar ook leuk om te zien dat nieuwkomer Frits de Beer de eerste prijs pakte, gevolgd door Menno van Barneveld die de  tweede plaats pakte.  Door de tweede plaats  klom hij in het klassement naar de eerste plaats. derde werd Sietske Jonker.

 1. Frits de Beer
 2. Menno van Barneveld
 3. Sietske Jonker
 4. Patrick de Deken
 5. Liliane Balling

De volledige stand  kunt u zien op mijn site met deze link

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 29 februari  14:08  uur dan  spelen we weer 9 holes op Prise D’eau.
Dan spelen we de altijd gezellige Texas scramble 
21 maart Prise D’eau 9 holes met Tapas 
11 April Midden Brabant 18 Holes met Dagschotel
23 Mei Burggolf Haverleij 18 holes met Dagschotel 
Gaat u ook mee met  Helmuth On Tour? Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nu zorgt ook dit jaar weer voor de hoofdprijs een golfreis naar Portugal met dit jaar nog een extra bonus. Maar ook daarnaast heb ik al elke bedrijven benaderd om voor een mooie prijzen te zorgen:
En mijn ervaring zegt dat het een mega prijzenpot gaat  worden, en ik ga nog meerdere bedrijven benaderen!
Gezien het andere concept zijn de kosten voor deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50 en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €75  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerden.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en om op mijn speciale mailing lijst van The Road to Portugal te komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.

 

Op de foto de trotse winnaar van de zesde wedstrijd Frits de Beer
 
 
H.J.M. van Heel.
PGA Golf Teaching Professional
Wuyvenhaerd 29
5221 RB  ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 48082902