With Helmuth on Tour “Road to Portugalseizoen 2019 2020

Beste deelnemers het heeft even geduurd maar goed werk heeft tijd nodig.
Zoals velen van jullie weten organiseer ik graag evenementen en onderneem leuke activiteiten met mijn leerlingen en niet leerlingen, want ik vind het leuk om onder de mensen te zijn. Het aantal deelnemers van de RoadtoPortugal  is de afgelopen jaren toegenomen, en ik wil graag dit succes verder uitbreiden samen met u? In goed overleg met de BV van Prise d’eau hebben we besloten dat ik ook zelf verder ga met deze leuke wedstrijden. Wel in een ander concept, we spelen een groot aantal wedstrijden op Prise d’eau en dan spelen we 9 holes.maar ga ook on tour met de deelnemersnaar andere banen, en dan spelen we 18 holes met een dagschotel.Zelf zal ik zorgen voor een mooie prijzen pot en ook dit jaar spelen we 12 wedstrijden en de beste 5 tellen weer mee voor de prijzen.Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nuzorgt ook dit jaar weer voor mooie prijzen, en zelfs een eerste prijs een golfreis naar Portugal. maar ook daarnaast zorg ik voor een mooie prijzen pot.Gezien het andere concept zijn de kosten van deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50  en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €74  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerde.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en op mijn speciale mailing lijst van The Roadto Portugalte komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.Wilt u alle standen zien van het nieuwe seizoen klik op deze link

En wilt u alle uitslagen nog zien van afgelopen jaar klik op deze link 

 Tot ziens bij de Road to Portugal 

Winnaars seizoen 2018-2019

Prijzen pot Road To Portugal  seizoen 2019-2020

De prijzen worden verdeeld aan de hand van de eindrangschikking in augustus 2020. Om kans te maken op de prijzen moet de golfer aan ten minste vijf wedstrijden worden deelgenomen.

Prijzenpot Golfacademie seizoen 2019-2020

1ste plaats  Vierdaagse Golfreis naar de Algarve. Vlieg in de herfst of winter van 2020 of voorjaar 2021 naar het zonnige Portugal en overnacht in het viersterren hotel Tivoli de Lagos. Tijdens de reis speel je 18 holes op Onyria Palmares Golf en Espiche Golf. Incl 3 overnachtingen in een luxe 2 persoonskamer-Zeer uitgebreid ontbijtbuffet-4 dagen autoverhuur- Eén diner incl.drankjes in een typisch lokaal visrestaurant en vliegreis.

Vervolg van de prijzen pot volgt binnenkort. Op dit moment mijn sponsors voor de prijzen.

 1. West Algarve Golf en golftrips nu
 2. Club Dé Hockey en Golfspecialist
 3. Gigi Bowmer Beauty and Business
 4. Bonheur Horeca
 5. Helmuth van Heel golfprofessional

 

Verslag van de derde   Helmuth on tour to: The Road to Portugal  Op Golfclub De Turfvaert 19-10-2019

De weersomstandigheden zagen en donker en nat uit, maar gelukkig hebben we toch zonder een druppel regen op deze mooie club kunnen spelen.

De wedstrijd vorm was: Hidden Holes, bij binnenkomst trok Ton Hollebrandse een strookje met de 12 tellende holes.

Ik zelf speelde ook mee in de laatste flight, en had me ditmaal ingedeeld met Sietske,Ton en nieuwkomer Teun van Riel.

Dit had ik ook bewust gedaan om ook eens te kijken hoe mijn leerlingen het golf beheersen in de baan.

Teun was wel erg op tik en onze lessen beginnen vorderingen te maken, en als je ziet dat je maar 12 holes mag tellen, en je scoort 24 stabelford punten dan doe je het best goed. Wel leuk voor Teun om met je eerste deelname meteen de volle 30 punten te pakken.

Na afloop hebben we nog gezellig geborreld en gegeten. Alles was in de puntje geregeld door het personeel van De Turfvaert

Hierbij de uitslag van de eerste 5 deelnemers en de volledige  uitslag is weer te zien op deze link

 1. Teun van Riel
 2. Paul van Oirschot
 3. Menno van Barneveld
 4. Henk Koper
 5. Berry Groenendijk
 6. Henk Roerdink
Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 16 november 14:00 uur dan  spelen we weer 9 holes op Prise D’eau.
Dan spelen we weer het altijd gezellig touwtjes wedstrijd!!
Gaat u ook mee met  Helmuth On Tour? Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nu zorgt ook dit jaar weer voor de hoofdprijs een golfreis naar Portugal met dit jaar nog een extra bonus. Maar ook daarnaast heb ik al elke bedrijven benaderd om voor een mooie prijzen te zorgen:
En mijn ervaring zegt dat het een mega prijzenpot gaat  worden, en ik ga nog meerdere bedrijven benaderen!
Gezien het andere concept zijn de kosten voor deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50 en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €75  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerden.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en om op mijn speciale mailing lijst van The Road to Portugal te komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.

 

Op de foto de trotse winnaar van de derde wedstrijd Teun van Riel.
 
H.J.M. van Heel.
PGA Golf Teaching Professional
Wuyvenhaerd 29
5221 RB  ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 48082902