Golfles aanbiedingen.

Op dit moment heb ik de volgende aanbiedingen:

  1. 6 lessen van 1 uur maar u betaalt er maar 5
  2. Nu we in een landelijke lockdown zitten, kunnen we gelukkig golfen in tweeballen. Daarnaast mag ik nog golflessen geven. In deze zware tijd willen we toch even eruit en ik heb in de maand december en januari een speciale aanbieding. Boek een baanles les voor twee uur, maar u betaald mij maar 1 uur. Denk in deze lockdown een mooie aanbieding. Tijdens deze sessie geef ik u course management les, en maak ik een sterkte en zwakte analyse van u. Na de baansessie krijgt u een evaluatie van de les thuis via de mail.

Stuur mij een email naar info@helmuthgolf1.nl of boek de les in via mijn agenda en gebruik deze link 


Winteraanbieding  Golfacademyteam Midden-Brabant

1 november tot en met 28 februari hebben wij een winteraanbieding.

8 x Maal 50 min lessen = €399 (1 tot 4 personen)

4 x Maal 25 min lessen = €99 (deze zijn alleen geldig voor 1 persoon.)

Deze lesaanbiedingen kunnen ook gebruikt worden  voor lassers van Stap 1 en Stap 2 pakketen.

Voorwaarde lessen dienen bij aanvang van les 1 betaald te worden, en zijn geldig tot  28 februari 2021, daarna zijn ze niet meer geldig en kunnen niet meer gebruikt worden.

__________________________________________________________________________

Thema les 20 januari 2021 13:00 uur t/m 15:00 uur,  staat in het teken van en swing ijzer en houtjes. Kosten €29 incl Hand-outs evaluatie na de les, en een kop warme chocomelk, die ik samen met u nuttig, onder onze gezellige buitenbar.

Thema les vindt plaats bij minmaal 3 personen inschrijven via: info@helmuthgolf1.nl


Wens pakket! stel samen u neemt 6 lessen maar betaalt er maar ____________________________________________________________________________

Met de Pro door de baan! wilt u ook eens zien hoe de pro de baan speelt? Dit is ook mogelijk, tijdens de baansessie speel ik met u mee, en geef u ook les in  coursemanagement.  Na afloop een sterkte en zwakte analyse voor u die ik u mail.


 

Genieten van een golfles in Algarve of Portugal? Bekijk onze golfreis aanbieding!