With Helmuth on Tour “Road to Portugalseizoen 2019 2020

Beste deelnemers het heeft even geduurd maar goed werk heeft tijd nodig.
Zoals velen van jullie weten organiseer ik graag evenementen en onderneem leuke activiteiten met mijn leerlingen en niet leerlingen, want ik vind het leuk om onder de mensen te zijn. Het aantal deelnemers van de RoadtoPortugal  is de afgelopen jaren toegenomen, en ik wil graag dit succes verder uitbreiden samen met u? In goed overleg met de BV van Prise d’eau hebben we besloten dat ik ook zelf verder ga met deze leuke wedstrijden. Wel in een ander concept, we spelen een groot aantal wedstrijden op Prise d’eau en dan spelen we 9 holes.maar ga ook on tour met de deelnemersnaar andere banen, en dan spelen we 18 holes met een dagschotel.Zelf zal ik zorgen voor een mooie prijzen pot en ook dit jaar spelen we 12 wedstrijden en de beste 5 tellen weer mee voor de prijzen.Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nuzorgt ook dit jaar weer voor mooie prijzen, en zelfs een eerste prijs een golfreis naar Portugal. maar ook daarnaast zorg ik voor een mooie prijzen pot.Gezien het andere concept zijn de kosten van deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50  en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €74  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerde.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en op mijn speciale mailing lijst van The Roadto Portugalte komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.Wilt u alle standen zien van het nieuwe seizoen klik op deze link

En wilt u alle uitslagen nog zien van afgelopen jaar klik op deze link 

 Tot ziens bij de Road to Portugal 

Winnaars seizoen 2018-2019

Prijzen pot Road To Portugal  seizoen 2019-2020

De prijzen worden verdeeld aan de hand van de eindrangschikking in augustus 2020. Om kans te maken op de prijzen moet de golfer aan ten minste vijf wedstrijden worden deelgenomen.

Prijzenpot Golfacademie seizoen 2019-2020

1ste plaats  Vierdaagse Golfreis naar de Algarve. Vlieg in de herfst of winter van 2020 of voorjaar 2021 naar het zonnige Portugal en overnacht in het viersterren hotel Tivoli de Lagos. Tijdens de reis speel je 18 holes op Onyria Palmares Golf en Espiche Golf. Incl 3 overnachtingen in een luxe 2 persoonskamer-Zeer uitgebreid ontbijtbuffet-4 dagen autoverhuur- Eén diner incl.drankjes in een typisch lokaal visrestaurant en vliegreis.

Vervolg van de prijzen pot volgt binnenkort. Op dit moment mijn sponsors voor de prijzen.

  1. West Algarve Golf en golftrips nu.
  2. Club Dé Hockey en Golfspecialist.
  3. Gigi Bowmer Beauty and Business.
  4. Lya Swaans Body Shape Verbluffend Anders.
  5. Bonheur Horeca.
  6. Helmuth van Heel golfprofessional.
  7. Henk Koper.

 

Verslag van de negende   wedstrijd van  Helmuth on tour to: The Road to Portugal  Op Prise d’eau golf.

Dit maal was de locatie Prise D’eau golf, de wedstrijd vorm was hidden holes, wat inhoud dat 1 persoon een kaart trekt met de 7 tellende holes. Je kan dus geluk hebben dat een slechte score van je niet mee telt, maar het kan ook zijn dat een mooie score van je niet meegenomen wordt in de hidden holes. Marjo Wittens medespeelster in de eerste flight trok bij binnenkomst een kaart. In deze kaart stond dat hole 4 en 5 niet meetelde. Maar voor de winnaar Henk Roerdink maakte dat niet veel uit, hij speelde op elke hole goed en won met een score van 18 punten over 7 holes en maakte zelfs nog een birdy, waarop nog 1 extra punt op de score kreeg. Maar Paul van Oirschot deed ook goede zaken met 17 punten en ook 1 birdy waarop hij inloopt op de leider in het klassement Menno van Barnveld die 3de werd. In de baan trakteerde Sietske en ik de spelers op een heerlijk pizza punt.
Na de prijsuitreiking werd er nog genoten van een saté met friet, en zoals gewoonlijk werd het nog erg gezellig. 

Op de foto de trotse winnaar Henk Roerdink.

De volledige stand kunt u vinden op mijn website of klik deze link

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 29 augustus 13:00  uur dan  spelen we 18 holes in mij voortuin Burggolf Haverleij. En op zaterdag 19 september spelen we 18 holes op Efteling Golfpark. Onze spetterende slotdag zal plaats vinden in oktober op mijn nieuwe locatie Golfclub Midden Brabant.
Gaat u ook mee met  Helmuth On Tour? Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nu zorgt ook dit jaar weer voor de hoofdprijs een golfreis naar Portugal met dit jaar nog een extra bonus. Maar ook daarnaast heb ik al elke bedrijven benaderd om voor een mooie prijzen te zorgen:
En mijn ervaring zegt dat het een mega prijzenpot gaat  worden, en ik ga nog meerdere bedrijven benaderen!
Gezien het andere concept zijn de kosten voor deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50 en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €72  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerden.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en om op mijn speciale mailing lijst van The Road to Portugal te komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.
 
 
H.J.M. van Heel.
PGA Golf Teaching Professional
Wuyvenhaerd 29
5221 RB  ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 48082902