With Helmuth on Tour “Road to Portugalseizoen 2019 2020

Beste deelnemers het heeft even geduurd maar goed werk heeft tijd nodig.
Zoals velen van jullie weten organiseer ik graag evenementen en onderneem leuke activiteiten met mijn leerlingen en niet leerlingen, want ik vind het leuk om onder de mensen te zijn. Het aantal deelnemers van de RoadtoPortugal  is de afgelopen jaren toegenomen, en ik wil graag dit succes verder uitbreiden samen met u? In goed overleg met de BV van Prise d’eau hebben we besloten dat ik ook zelf verder ga met deze leuke wedstrijden. Wel in een ander concept, we spelen een groot aantal wedstrijden op Prise d’eau en dan spelen we 9 holes.maar ga ook on tour met de deelnemersnaar andere banen, en dan spelen we 18 holes met een dagschotel.Zelf zal ik zorgen voor een mooie prijzen pot en ook dit jaar spelen we 12 wedstrijden en de beste 5 tellen weer mee voor de prijzen.Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nuzorgt ook dit jaar weer voor mooie prijzen, en zelfs een eerste prijs een golfreis naar Portugal. maar ook daarnaast zorg ik voor een mooie prijzen pot.Gezien het andere concept zijn de kosten van deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50  en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €74  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerde.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en op mijn speciale mailing lijst van The Roadto Portugalte komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.Wilt u alle standen zien van het nieuwe seizoen klik op deze link

En wilt u alle uitslagen nog zien van afgelopen jaar klik op deze link 

 Tot ziens bij de Road to Portugal 

Winnaars seizoen 2018-2019

Prijzen pot Road To Portugal  seizoen 2019-2020

De prijzen worden verdeeld aan de hand van de eindrangschikking in augustus 2020. Om kans te maken op de prijzen moet de golfer aan ten minste vijf wedstrijden worden deelgenomen.

Prijzenpot Golfacademie seizoen 2019-2020

1ste plaats  Vierdaagse Golfreis naar de Algarve. Vlieg in de herfst of winter van 2020 of voorjaar 2021 naar het zonnige Portugal en overnacht in het viersterren hotel Tivoli de Lagos. Tijdens de reis speel je 18 holes op Onyria Palmares Golf en Espiche Golf. Incl 3 overnachtingen in een luxe 2 persoonskamer-Zeer uitgebreid ontbijtbuffet-4 dagen autoverhuur- Eén diner incl.drankjes in een typisch lokaal visrestaurant en vliegreis.

Vervolg van de prijzen pot volgt binnenkort. Op dit moment mijn sponsors voor de prijzen.

  1. West Algarve Golf en golftrips nu.
  2. Club Dé Hockey en Golfspecialist.
  3. Gigi Bowmer Beauty and Business.
  4. Lya Swaans Body Shape Verbluffend Anders.
  5. Bonheur Horeca.
  6. Helmuth van Heel golfprofessional.
  7. Henk Koper.

 

Verslag van de zevende  wedstrijd  Helmuth on tour to: The Road to Portugal  Op Golfclub Prise D’eau 

 

Ook doel van mijn opzet is met The Road To Portugal. om meer mensen te binden aan Prise D’eau.
Door deze wedstrijden die ik al meerdere jaren organiseer worden de golfers lid van de club, en verblijven ze vaker op Prise d’eau, en nemen ze een lesje bij me! En ervaren ze wat een mooie club Prise D’eau is.

Ditmaal speelde we het altijd gezellige Texas Scramble. Ondanks het weer een reuze opkomst, wat mij weer blij maakt als organisator.
Zelfs spelers uit Brussel komen mee spelen!
De leiders in het klassement had ik niet met elkaar ingedeeld, zodat het in het klassement spannend bleef. Het weer was stormachtig en de eerste twee flight’s moesten met slechte omstandigheden starten. Maar met mijn warm broodje kroket  halverwege de wedstrijd zag ik blije gezichten. Wel de vraag kan je niet voor beter weer zorgen.  Zeg win de Road to Portugal en ga lekker naar het zonnige Portugal.
De groep die de beste score binnenbracht was met als captain: Henk Koper, Annemarie de Wilt Menno van Barneveld en Berry Groenendijk, zij brachten 28 punten binnen. Gevolgd door de zuiderburen Patrick De Deken,Mark de Keijser, Luc Crauwels en Kris Neutjens zij brachten 27 punten binnen.

Henk Koper, Menno van Barneveld, Berry Groenendijk  en Annemarie de Wilt, en de winnaar Henk had een heel mooi lied gemaakt voor voor mijn inzet  die kunt  u zien met deze link

Kortom alle deelnemers  genoten weer van het samenzijn en de gezelligheid in het clubhuis. De Witte Brigade van de Bonheur had weer heerlijke hapjes gemaakt. Doe ook eens mee zou ik zeggen! 
De volledige stand kunt u vinden op mijn website of klik deze link

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 13 juni  14:10  uur dan  spelen we 18 Holes op Midden Brabant
Met als afsluiting een heerlijke dagschotel, en Hetty en ik bieden graag een heerlijk glas wijn of een biertje aan, dat kunnen we wel gebruiken na de zware Corona periode 
Gaat u ook mee met  Helmuth On Tour? Peter Diks van West Algarve golf en golf trips.nu zorgt ook dit jaar weer voor de hoofdprijs een golfreis naar Portugal met dit jaar nog een extra bonus. Maar ook daarnaast heb ik al elke bedrijven benaderd om voor een mooie prijzen te zorgen:
En mijn ervaring zegt dat het een mega prijzenpot gaat  worden, en ik ga nog meerdere bedrijven benaderen!
Gezien het andere concept zijn de kosten voor deelname anders geworden.
Voor de leden van Prise d’eau wordt het goedkoper en de niet leden gaan wat meer betalen.
Bv als we spelen op Prise d’eau betalen de leden €26,50 en niet leden €39
als we op andere banen spelen met 18 holes en een dagschotel  kan dat variëren gezien elke golfbaan een ander prijskaartje hanteert maar verwacht dat het ongeveer €72  zal kosten, maar dit zal ik telkens 2 weken voor aanvang communiceren met de oud deelnemers en geïnteresseerden.
De inschrijfkosten voor de wedstrijden lopen in het vervolg via mij.Wilt u op de hoogte gehouden worden en om op mijn speciale mailing lijst van The Road to Portugal te komen meld u aan met de button, maar met de button kunt u ook nu al inschrijven.Ik kijk  er weer naar uit om samen met iedereen er gezellige wedstrijden van te gaan maken.

 

Op de foto de trotse winnaars van de 7de wedstrijd  Annemarie de Wilt, Henk Koper en Menno Van Barneveld en Berry Groenendijk moesten helaas eerder weg.
 
 
H.J.M. van Heel.
PGA Golf Teaching Professional
Wuyvenhaerd 29
5221 RB  ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 48082902