Beste golfers, in verband met het Corona Virus is het niet mogelijk om lessen te geven tot 28 april ?

Iedereen die ziek is wens  ik een heel voorspoedig herstel.

Laten we hopen dat we zo snel mogelijk het gewone leven weer kunnen oppakken. 

En blijf mijn nieuws volgen op mijn site, zodra er veranderingen komen vermeld ik dit meteen.

Maar ik kan ik ook helpen op afstand.

Zoals mijn trouwe leerlingen weten houdt de les niet op na de les bij mij.

Download de gratis Hudl Technique golf app op uw telefoon of i pad Met deze app kunt zelf uw put, chip,pitch of swing opnemen face on (van voren) en down the line (van achteren gefilmd). 

Mijn advies gebruik in uw tuin lichte golfballetjes, als u een swing maakt spaart u ramen bij buren. Het gaat me toch om uw set up – grip en swing. Daarna kunt u mij deze film mailen naar info@helmuthgolf1.nl 

Ik bestudeer thuis de film en kan deze beeld voor beeld bekijken. Daarna maak ik een analyse voor u, en zet mijn plan van aanpak voor u op uw eigen Golfacademie site wat u van mij gewend bent, zodat we toch bezig blijven. En kunnen we samen werken aan uw golftechnieken. Als u een lespakket bij mij volgt zijn de kosten €5
pp en heeft u geen lespakket bij mij dan zijn de kosten €10 pp In beide gevallen stuur ik u een Tikkie .

Positief puntje in deze moeilijke tijd, je ziet wel dat golfers vindingrijk en creatief zijn. Krijg nu al veel films van leerlingen die creatief thuis bezig zijn, super leuk om zo het contact te houden met je leerlingen, en ze advies te kunnen geven.


 

Het is weer even geleden, maar de Golfreis naar Zuid Afrika was mooi dat ik dat graag met u wil delen.

Hierbij een kleine impressie  van deze reis, volg mij ook op Facebook, Instagram, Linkedin,  You Tube  en Twitter en mis niets van Helmuth zijn activiteiten. Helmuth is always in the move….